Haar

door Kapperij M&M

Knippen

Bij Kapperij M&M kun jij terecht voor een kapsel dat bij jou past. Iedere knipbehandeling is maatwerk. We nemen jouw wensen van tevoren door en stemmen het kapsel af op jouw gezicht, uitstraling, haarkwaliteit en -structuur. Na het knippen wordt jouw haar in model gebracht, waarbij je ook stylingtips krijgt. Vrijblijvend delen wij onze kennis over de producten die je in kunt zetten om jouw haar zelf in model te brengen.

Wij knippen graag een coupe waarbij jouw mooie kenmerken er nog meer uitspringen!

Kleuren

Welke haarkleur staat mooi bij jouw huid, ogen en laat jouw kapsel nog meer spreken? Kiezen we voor licht, donker, koel of warm en met welke techniek bereiken we een geweldig resultaat? Heb je vaak dezelfde haarkleur en wil je wel eens een alternatief? In een persoonlijk advies stemmen we de haarkleur en kleurtechniek met jou af. Een kleurbehandeling kan bestaan uit het bijwerken van de uitgroei, een volledige kleurverandering en/of het plaatsen van high- of lowlights. Met de juiste haarkleur geven wij jouw uitstraling graag een boost.

Bruidskapsel

Jouw bruiloft is de ultieme dag om de show te stelen met je look. Kapperij M&M zorgt er voor dat je er op je mooist uitziet. Ruim voor de bruiloft plannen we een afspraak in waarin we jouw wensen, kapsel en haarkleur bespreken. Eén of meerdere proefkapsels worden gecreëerd. Op de dag van jullie bruiloft spreken we af bij ons in de salon of bij jouw thuis. Ook de (aanstaande) familieleden kunnen we voorzien van een feestelijke haarcoupe. Wij passen onze planning aan op die van jou, zodat je onbezorgd kunt genieten van én straalt deze dag.

Bel ons om een afspraak te maken voor een van deze haarbehandelingen!